ACMEWeb Internet Services Larekamp 45, 3921 EG, Elst UT +31 (0) 318470098 informatie@acmeweb.nl http://www.acmeweb.nl/img/acmeweb_logo.gif

Webhosting

Alle diensten worden gehost op onze eigen servers in Nederland. Deze beheren en onderhouden we zelf, zonder dat wij reseller zijn van anderen.

Onze webservers hebben maar een klein aantal websites per server, waardoor de prestaties altijd gegarandeerd kunnen worden. De servers worden nauwlettend in de gaten gehouden door onze monitoring diensten en van alle websites en databases word dagelijks een backup gemaakt, die we minstens een week bewaren.
Alles wat verder bij webhosting komt kijken is eigenlijk vanzelfsprekend:

Onze servers zijn voorbereid op alle reguliere content management systemen.

E-mail hosting

Alle communicatie met onze e-mail servers gebeurt via beveiligde protocollen. Uw e-mail staat veilig op onze servers zonder beperkingen en met dagelijkse backups. Alle e-mail word gefilterd door diverse anti-spam filters en een virusscanner.

We hebben meerdere opties voor het hosten van e-mail. Dit kan een eenvoudige IMAP server zijn waarbij het alleen om e-mail opslag gaat, maar ook een uitgebreide mailserver voor contactenlijsten, e-mail en agenda's, die het delen met meerderen gebruikers mogelijk maakt met synchronisatie op allerlei apparaten.