ACMEWeb Internet Services Larekamp 45, 3921 EG, Elst UT +31 (0) 318470098 informatie@acmeweb.nl http://www.acmeweb.nl/img/acmeweb_logo.gif

Servers

Bouwen en beheren van servers

Het bouwen, beheren en onderhouden van energiezuinige, high availability servers is onze core business.
Het inrichten van de servers en de housing in ons datacentrum hoort daar natuurlijk ook bij.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van 19" rackservers die aan strenge veiligheidseisen moeten voldoen, zoals servers voor softwareontwikkelaars en opslag van vertrouwelijke medische gegevens. Het gehele traject vanaf het ontwerp, bouwen en testen, tot het plaatsen en beheren hebben wij in eigen hand. U heeft nooit te maken met een andere partij.

Nieuwe servers maken wij altijd volgens de meest recente standaard voor zuinigheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld energiezuinige processoren en efficiënte voedingen niveau gold of hoger (www.80plus.org). Datacentra baseren hun kosten veelal op basis van energieverbruik, de geringe meerprijs van een zuinige server verdient zich snel terug.

Afhankelijk van de wensen en behoeften wordt de server ingericht met een virtualisatielaag en de benodigde besturingssystemen. Wij hebben expertise in huis voor VMWare, BSD, Linux en Microsoft Windows.

Tenslotte wordt de server geplaatst in het datacenter. Wij hebben een eigen ruimte in een van de datacentra van Highwinds in Amsterdam.

Voor een voorbeeld van de momenteel meeste gangbare server zie onder hardware
Na levering kunnen wij het systeembeheer natuurlijk ook voor u verzorgen.
Neemt u voor nadere informatie contact op met onze afdeling verkoop.

Virtuele servers

Buiten een volledige server, kunt u bij ons ook een virtuele server afnemen. Wij kunnen voor u alles installeren en beheren, maar u kunt het ook volledig in eigen hand hebben.

Onze ruime ervaring omvat onder andere:

Systeembeheer

Voor kleine en middelgrote bedrijven verzorgen wij de ondersteuning en het systeembeheer. Systeembeheer en onderhoud aan uw servers en computers is noodzakelijk voor het goed functioneren van uw bedrijf en het tijdig ondervangen van problemen. De werking van een computer of server staat of valt met het juiste beheer.

Wij kunnen u ondersteunen met het volgende: