ACMEWeb Internet Services Larekamp 45, 3921 EG, Elst UT +31 (0) 318470098 informatie@acmeweb.nl http://www.acmeweb.nl/img/acmeweb_logo.gif

Website ontwerp

Onze webdesigners zijn op de hoogte van de nieuwste technologie en zorgen ervoor dat uw website er op ieder apparaat goed uitziet. Daarbij word ook direct rekening gehouden met optimalisaties voor goede vindbaarheid bij zoekmachines.
Het ontwerp van de website kan op basis van uw huisstijl of naar eigen inzicht. Daartoe maken zij eerst een concept, wat na goed overleg verder wordt ontwikkeld tot een complete website.

Iedere website is maatwerk zonder generieke sjablonen voorgeschreven door een content manager, dit resulteert in een zeer snelwerkende website, zonder enige laadtijden met een veilig content management systeem.

Bij onze referenties ziet u een deel van de door ons gemaakte websites.

Content management

Ons content management systeem is helemaal gemaakt om uw maatwerk website op een eenvoudige manier te beheren. U heeft geen lastige cursus nodig, het is zeer gebruiksvriendelijk met een minimale interface.
Voor specifieke wensen maken wij een losse module, die precies doet wat u nodig heeft!
Wij leveren geen blogdienst omgebouwd tot een website, met teveel modules die om de week gehackt kan worden (ja ik bedoel Wordpress), wat natuurlijk wel mogelijk is mocht u het echt willen.