ACMEWeb Internet Services Larekamp 45, 3921 EG, Elst UT +31 (0) 318470098 informatie@acmeweb.nl http://www.acmeweb.nl/img/acmeweb_logo.gif

Online back-up met beveiliging tegen cryptolocker/ransomwareaanvallen!

Wat gebeurt er met uw serverdata bij een crash, brand, diefstal of ransomware aanval? Zorg dat er altijd een back-up is! Met Server back-up van ACMEWeb heeft u geen omkijken meer naar de back-ups van uw servers. De back-up wordt extern opgeslagen en het is voor zowel fysieke als virtuele servers. Back-up Windows- en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen. Wilt u een extra back-up van uw NAS maken? Ook dat kan bij ons, vraag naar onze speciale NAS Backup.

Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Met de Backup diensten van ACMEWeb voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste online back-up oplossing aanbieden.

Online Backup is een kant-en-klare oplossing voor het veilig opslaan van een kopie van uw bestanden buiten uw bedrijf. Uw kostbare data op uw server wordt via het internet veilig opgeslagen in een ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 Tier3 datacenter in Nederland! Doordat gebruik wordt gemaakt van pull- en encryptietechnologieën, is de opgeslagen data ook beveiligd tegen cryptolockers zoals gebruikt bij ransomware aanvallen!

Online Backup is in de meeste gevallen goedkoper, sneller en beter dan een back-up op tape of externe harde schijf. Bij Online Backup betaalt u alleen voor de data-opslag en het dataverkeer en niet voor een tapestation, tapes, of harde schijf. In het geval van calamiteiten kan alle data die in de online-backup staat worden hersteld.

Uw volledige serverpark kan, ongeacht het operating system, met onze online back-up oplossing werken, dus geen gesleep meer met tapes, harde schijven, of andere back-up media.

Online Server Back-up van ACMEWeb is al beschikbaar voor een abonnementsprijs per maand vanaf € 33 voor 500 GB. opslag + € 16,50 voor elke extra 500GB. opslag. dat is inclusief 'fair use' dataverkeer, daarmee zijn wij 50 tot 75% goedkoper dan onze concurrenten!

Voor grotere servers is het aanbevelenswaardig de back-up volledig te automatiseren, dan is daarvoor een aparte back-up server nodig, daaraan zijn extra maandelijkse en eenmalige kosten verbonden.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.