ACMEWeb Internet Services Larekamp 45, 3921 EG, Elst UT +31 (0) 318470098 informatie@acmeweb.nl http://www.acmeweb.nl/img/acmeweb_logo.gif

Internet

Een stabiele internetverbinding is natuurlijk belangrijk en voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van meerdere verbindingen met bijbehorende hardware. Beide verbindingen werken dan via een andere technologie en leverancier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een VDSL2+ verbinding via koperbekabeling, naast glasvezel, coaxkabel of een 4G mobiele verbinding.
Afhankelijk van de tweede lijn combineren we dan de snelheid of gebruiken we de tweede verbinding als automatische backup. Uw verbinding blijft in ieder geval werken, ook al is er een storing bij een van de leveranciers.

Daarbij is het mogelijk om meerdere locaties te verbinden via een beveiligde verbinding (VPN) en om in te bellen op het bedrijfsnetwerk vanuit huis of onderweg.
De verbindingen worden ook gemonitord vanuit ons datacenter, om mogelijke storingen en haperingen direct te constateren en de juiste actie te ondermenen.

In onze postcode check kunt u glasvezel- en koperverbindingen opzoeken.
Buiten dat kunnen wij veel meer leveren, zoals:

Wilt u precies weten wat er mogelijk is, dan kunt u het beste contact opnemen.